imparatorluğum :)
Arşiv
-
▼
2013
(121)
-
▼
Mayıs
(35)
- Kıymalı Yaprak Sarması
- Ballı Havuçlu Kek
- Avokado Salatası
- Püreli Tavuk
- Ekşili Çorba
- Soslu İşkembe Çorbası
- Pratik Mantar Dolması
- Diyet Makarna
- Peynirli ve Fesleğenli Gül Börek
- Ev Yapımı Ketçap
- Karışık Dolma
- Fırında Patatesli Tavuk
- Mantarlı Tavuk
- Hünkarbeğendi
- Çiğ Köfte
- Usta Kebabı
- Ciğer Kavurma
- Sac Kavurma
- Rezeneli Kuzu Eti
- Labneli Patlıcan Salatası
- Meyve Salatası
- Roka Salatası
- Mantar Salatası
- Meyveli Salata
- Patates Salatası
- Patates Borani
- Köy Çorbası
- Pancar Çorbası
- Yoğurtlu Buğday Çorbası
- Patlıcan Kebabı (videolu)
- Kilis Tavası
- Buğday Çorbası
- Tantuni
- Pilavlı İncik Kebabı
- Muzlu Muhallebi
-
▼
Mayıs
(35)
istatistik
Comment
28 Mayıs 2013 Salı
Püreli Tavuk
01:51
Yazan : Beyza
Genel BilgilerKategori : Tavuklu Yemek Tarifleri
Mutfak : Türk Mutfağı
Usta : Elif Korkmazel
Pişirme Yöntemi : Fırın Tarifleri
Porsiyon : 4
Hazırlanma : 30 dk
Pişirme : 20 dk
Malzemeler- 2 Dal Biberiye
- 20 Gr Kaşar Peyniri
- 1 Çorba Kaşığı Kekik
- 3 Adet Patates
- 1 Çay bardağı Süt
- 2 Çorba Kaşığı Tane Karabiber
- Yarım Adet Tavuk Göğsü
- 2 Çorba Kaşığı Tereyağı
HazırlanışıHaşlanmış patatesleri, püre haline gelinceye kadar tereyağı ve sütle ezin. İçine rendelenmiş kaşar peynirini koyup karıştırın. Bu arada biberiye, karabiber ve kekiği bir kabın içinde harmanlayın. Bu baharat karışımını tavuk etinin her tarafına serpip elinizle yedirin, ardından tereyağında çevirerek kızartın. Fırın kabına alıp 200 derecede 20 dakika daha pişirin. Püreyle birlikte servis tabağına alıp ikram edin. Aynı tarifi kırmızı et ile de yapabilirsiniz.İçerdiği VitaminlerA, B1, B2, B3, B5, B6, B9Kalori MiktarıToplam Kalori Miktarı : 1026 Kcal
1 Porsiyondaki Kalori Miktarı : 257 Kcal
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Tarifler
- börekler (13)
- Çorbalar (15)
- diyet yemekler (14)
- dolma tarifleri (14)
- et yemekleri (17)
- salatalar (8)
- sos tarifleri (13)
- tatlı tarifleri (14)
- tavuk yemekleri (14)
Resources
Popüler Tarifler
-
Waffle Hamuru MALZEMELER 1 adet kabartma tozu 1 adet vanilya sıvı yağ(iki fincan kadar) 1/2 yemek kaşığı kadar şeker 2 su bardağ...
-
Genel Bilgiler Kategori : Dolma Sarma Tarifleri Mutfak : Türk Mutfağı Usta : Elif Korkmazel Pişirme Yöntemi : Tencere Tarifleri Porsiyon ...
-
Malzemeler: - 5 çorba kaşığı silme taze lor (Yağsız ve tuzsuz olacak) - 100 gram dana kıyma (Yağsız olacak) - 500 gram rendelenmiş ...
-
Malzemeler : ♦ 250 Gr Orta Yağlı Kıyma ♦ 4 Adet Kemer Patlıcan ♦ 1 Adet Orta Boy Kuru Soğan ♦ 4-5 Adet Yeşil Sivri Biber ♦ 1 ...
-
Malzemeler: 3 tane patlıcan 300 gram yağsız dana kıyma 1 tane orta boy soğan 3-4 sivri biber 4 diş sarımsak
-
Malzemeler ( 5 kişilik) 1 Bardak aşurelik buğday 3 Bardak yoğurt 3 Kaşık (Yemek Kaşığı) margarin 7 Bardak etsuyu 1 Kaşık...
-
Genel Bilgiler Kategori : Tavuklu Yemek Tarifleri Mutfak : Türk Mutfağı Pişirme Yöntemi : Fırın Tarifleri Porsiyon : 8 Hazırlanma : 3...
-
Malzemeler : • 1 bütün tavuk • 4 biber • 4 domates • 2 soğan • 2 diş sarımsak • 1 çorba k.domates salçası • Zeytinyağı • Tuz •...
-
Malzeme: 8 tane dolmalık biber 1 tane domates İç Malzemesi: 1 tane soğan ( orta boy ) Yarım çay bardağı zeytinyağı 10 yemek kaşığ...
-
Genel Bilgiler Kategori : Çorba Tarifleri Mutfak : Türk Mutfağı Pişirme Yöntemi : Tencere Tarifleri Porsiyon : 8 Hazırlanma : 120 dk...
0 yorum:
Yorum Gönder