10 Mayıs 2013 Cuma

Pancar Çorbası


Genel BilgilerKategori : Çorba Tarifleri
Mutfak : Türk Mutfağı
Pişirme Yöntemi : Tencere Tarifleri
Porsiyon : 4
Hazırlanma : 25 dk

Malzemeler- 1 Adet Havuç 
- 2 Adet Kırmızı Biber 
- 2 Adet Pancar 
- 1 Diş Sarımsak 
- 3 Çorba Kaşığı Sirke 
- 2 Çorba Kaşığı Soya Sosu 
- 6 Su bardağı Su 
- 1 Çorba Kaşığı Tereyağı 
HazırlanışıKabularını soyduğunuz pancarları iri küpler halinde doğrayın ve tencereye alın. İri doğranmış havuç ve kırmızı biberi ilave edin. Sarmısak, tereyağı, sirke ve suyu katın. Tüm malzemeyi 30 dakika pişirin ve blenderden geçirin. Tekrar tencereye alın ve soya sosunu ekledikten sonra bir taşım daha kaynatıp, sıcak olarak servis yapın.İçerdiği VitaminlerAKalori MiktarıToplam Kalori Miktarı : 298 Kcal
1 Porsiyondaki Kalori Miktarı : 75 Kcal

0 yorum:

Yorum Gönder