Genel BilgilerKategori : Salata Tarifleri
Mutfak : Türk Mutfağı
Pişirme Yöntemi : Haşlama Tarifleri
Porsiyon : 4
Hazırlanma : 25 dk
Malzemeler- 2 Yemek kaşığı Mayonez
- 5 Adet Patates
- 2 Diş Sarımsak
- 1 Kase Yoğurt
- Kararında Tuz
Üzeri İçin- 4 Dilim Domates Mutfak : Türk Mutfağı
Pişirme Yöntemi : Haşlama Tarifleri
Porsiyon : 4
Hazırlanma : 25 dk
Malzemeler- 2 Yemek kaşığı Mayonez
- 5 Adet Patates
- 2 Diş Sarımsak
- 1 Kase Yoğurt
- Kararında Tuz
- Kararında Taze SoğanHazırlanışıPatatesleri yumuşayana kadar haşlayıp kabuklarını soyun. Orta büyüklükte doğrayın derin bir kaba alın. Sarımsağın kabuklarını soyup rendeleyin. Ayrı bir kâsede; tuz, yoğurt, sarımsak rendesi ve mayonezi karıştırın. Karışımı; patateslerin üzerine döküp harmanlayın. Servis tabağına alıp domates dilimleri ve taze soğanla süsleyin. Soğuk servis yapın.İçerdiği VitaminlerA, B1, B2, B3, B6Kalori MiktarıToplam Kalori Miktarı : 721 Kcal
1 Porsiyondaki Kalori Miktarı : 180 Kcal
0 yorum:
Yorum Gönder