Genel BilgilerKategori : Börek Tarifleri
Mutfak : Türk Mutfağı
Pişirme Yöntemi : Fırın Tarifleri
Hazırlanma : 30 dk
Malzemeler- 100 ml Eritilmiş Yağ
- Yarım Çay bardağı Sıvı Yağ
- 4 Adet Yufka
İçi İçin- 200 Gr Labne Peyniri
- 300 Gr Rendelenmiş Tulum Peyniri
- 1 Çay bardağı Süt
- Kararında FesleğenÜzeri İçin- Kararında Eritilmiş YağHazırlanışıTulum peyniri, labne peyniri, süt ve ince kıyılmış taze fesleğeni çukur bir kaba alıp karıştırın. Yufkayı tezgaha yayın. Üzerine yağ ve ayçiçek yağıı karışımı sürüp ortadan ikiye kesin. Diğer yufkaları da aynı şekilde hazırlayın. Peynirli karışımı yufkaların kesik tarafına yayıp rulo şeklinde sarın. Kendi ekseninde dolayarak gül şekli verin. Yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Böreklerin üzerine eritilmiş yağı sürüp önceden ısıtılmış 200 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak servis yapın.Kalori MiktarıToplam Kalori Miktarı : 3096 Kcal
imparatorluğum :)
Arşiv
-
▼
2013
(121)
-
▼
Mayıs
(35)
- Kıymalı Yaprak Sarması
- Ballı Havuçlu Kek
- Avokado Salatası
- Püreli Tavuk
- Ekşili Çorba
- Soslu İşkembe Çorbası
- Pratik Mantar Dolması
- Diyet Makarna
- Peynirli ve Fesleğenli Gül Börek
- Ev Yapımı Ketçap
- Karışık Dolma
- Fırında Patatesli Tavuk
- Mantarlı Tavuk
- Hünkarbeğendi
- Çiğ Köfte
- Usta Kebabı
- Ciğer Kavurma
- Sac Kavurma
- Rezeneli Kuzu Eti
- Labneli Patlıcan Salatası
- Meyve Salatası
- Roka Salatası
- Mantar Salatası
- Meyveli Salata
- Patates Salatası
- Patates Borani
- Köy Çorbası
- Pancar Çorbası
- Yoğurtlu Buğday Çorbası
- Patlıcan Kebabı (videolu)
- Kilis Tavası
- Buğday Çorbası
- Tantuni
- Pilavlı İncik Kebabı
- Muzlu Muhallebi
-
▼
Mayıs
(35)
istatistik
Comment
27 Mayıs 2013 Pazartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Tarifler
- börekler (13)
- Çorbalar (15)
- diyet yemekler (14)
- dolma tarifleri (14)
- et yemekleri (17)
- salatalar (8)
- sos tarifleri (13)
- tatlı tarifleri (14)
- tavuk yemekleri (14)
Resources
Popüler Tarifler
-
Waffle Hamuru MALZEMELER 1 adet kabartma tozu 1 adet vanilya sıvı yağ(iki fincan kadar) 1/2 yemek kaşığı kadar şeker 2 su bardağ...
-
Genel Bilgiler Kategori : Dolma Sarma Tarifleri Mutfak : Türk Mutfağı Usta : Elif Korkmazel Pişirme Yöntemi : Tencere Tarifleri Porsiyon ...
-
Malzemeler: - 5 çorba kaşığı silme taze lor (Yağsız ve tuzsuz olacak) - 100 gram dana kıyma (Yağsız olacak) - 500 gram rendelenmiş ...
-
Malzemeler : ♦ 250 Gr Orta Yağlı Kıyma ♦ 4 Adet Kemer Patlıcan ♦ 1 Adet Orta Boy Kuru Soğan ♦ 4-5 Adet Yeşil Sivri Biber ♦ 1 ...
-
Malzemeler: 3 tane patlıcan 300 gram yağsız dana kıyma 1 tane orta boy soğan 3-4 sivri biber 4 diş sarımsak
-
Malzemeler ( 5 kişilik) 1 Bardak aşurelik buğday 3 Bardak yoğurt 3 Kaşık (Yemek Kaşığı) margarin 7 Bardak etsuyu 1 Kaşık...
-
Genel Bilgiler Kategori : Tavuklu Yemek Tarifleri Mutfak : Türk Mutfağı Pişirme Yöntemi : Fırın Tarifleri Porsiyon : 8 Hazırlanma : 3...
-
Malzemeler : • 1 bütün tavuk • 4 biber • 4 domates • 2 soğan • 2 diş sarımsak • 1 çorba k.domates salçası • Zeytinyağı • Tuz •...
-
Malzeme: 8 tane dolmalık biber 1 tane domates İç Malzemesi: 1 tane soğan ( orta boy ) Yarım çay bardağı zeytinyağı 10 yemek kaşığ...
-
Genel Bilgiler Kategori : Çorba Tarifleri Mutfak : Türk Mutfağı Pişirme Yöntemi : Tencere Tarifleri Porsiyon : 8 Hazırlanma : 120 dk...
0 yorum:
Yorum Gönder